Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sebebiyle yangının başlangıçladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği bağırsakin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri cihetiyle kapılar ziyan görmez.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında yaşama ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış doğrultuüne haklı ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu kuruluşnın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 Yangın çıkış kapısı istanbul olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

120 zaman dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine müsait olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangına karşı güvende ertelenmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanoğluın yaşama eminğini temin etmek için kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Ayrıksı nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir gerelti konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor zait eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın kapıları son ayar önemlidir. Yangını kontrol şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz için yürek pili gibidir! Bu blog ovasında kapı fiyatlarını ve sizin kucakin en iyisini elbette seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın merdivenleri yangın ile birlikte yığın ve yer sarsıntısı kabilinden öbür katıksız afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Report this wiki page